Onsdag morgon...

Har ni hört, ja det är sant, jag har köpt mig en lägenhet! Kan knappt tro det själv. Det gick j*vligt snabbt och plötsligt! Var på visning första med mor andra med far, och budade sen som galen. Klockan 13.38 igår lade jag mitt sista bud på 900 000 kr. Typ 40 minuter senare ringde mäklaren och sa att den jag budade emot hade lagt sig, jag hade vunnit budgivningen och säljare hade accepterat priset! Jisses... Så de närmaste 5 veckorna innan jag får tillträde kommer att nu ägnas åt att planera färger, eventuella nya möbler och så telefonabonemang, adressändring och andra praktiska saker! JAG ÄR SÅ GLAD!

Jaja, vad händer annars då? Allt kretsar runt nya lägenheten nu, det är väl egentligen ganska onödigt att säga?! *hihi*


PEACE!

//JBKD

Funderingar en eftermiddag i februari

Eller snarare: SVAMMEL en eftermiddag i februari, men den andra titeln lät seriösare! =) Och svammel det är jag milt sagt bra på... fråga dem som känner mig!

Men, men fredag är det iaf, helgen närmar sig så sakterliga. Ganska skönt. Hela den här dagen har sniglat sig fram, alla går liksom i slowmotion, alla vill hem. Det är så lugnt här att det börjar bli tråkigt, man nästan slänger sig efter människor när de kommer ner hit och vill ha hjälp med någonting! Precis som när jag härom veckan var in på Lindex en sen kväll, strax innan de skulle stänga. När personalen såg att jag var på väg mot kassan började de springa, jag skämtar inte, de började springa för att få betjäna mig! Det är då man inser att de har lite att göra!

image7

Ja, fredag var det ja. Tur det, jag känner mig j*vligt trött just nu, och skulle hemskans gärns sova en stund. Undra om de märker om man plockar bort lite grejs från nån av hyllorna i kompaktlagret och lägger sig där en stund och sover? Eller nere på en hylla i pallagret kanske? Något större och tystare! *hihi*


PEACE!

//JBKD

Torsdag 21/2

Ja, torsdag var det visst, och även sportlov i den här delan av landet Sverige. Märks tydligt här på jobbet, lite att göra eftersom många är lediga. Vi är exempelvis bara tre av fem vaktmstare här den här veckan.

Men, men... ikväll är det lägenhetsvisning. Samma område som vanligt, hoppas bara den här är fräschare än den jag var och tittade på sist. Låt oss säga såhär, de som bodde där gillade inte att städa; spindelnät i taket, dammigt som f*n, och saker ramlade ur garderoberna när man öppnade dörren för att kolla storlek! Som sagt, så vill jag inte bo! Nu vet jag mycket väl att man kan städa och fixa till, men det finns gränser!
     Lägenheten ikväll verkar fräschare, blir dock inte riktigt klok på sovrummet storlek. Ty bilden är mysko! Men, men den som lever till eftermiddagen får väl se hur det verkligen ser ut!

Få se nu... jo, jag tror jag kanske ska jobba lite. Kan om inte annat röja upp lite här nere på vaktmästeriet (det är aldrig städat så länge, vet inte om det beror på mina kollegor eller att ALLA dumpar sitt skräp här...).

PEACE!

//JBKD

Jonas Gardell

Vaknade imorse och kände mig allmänt halvdöd. Tog mig på nåt sätt till jobbet, och har nu jobbat lite, men känner mig fortfarande ganska seg och nere. Men nu är det iaf lite bättre, nu sedan jag tittat på lite Jonas Gardell på youtube. Han är ett geni...

http://www.youtube.com/watch?v=HJNvAoSklfo&feature=related "I'm gonna fuck you 'till you stay fucked"!
http://www.youtube.com/watch?v=J8UPRfxMBdI&feature=related "underbar -fan ta mig!"
http://www.youtube.com/watch?v=ueFaXo3Bj_w&feature=related "Välkommen hit"

Lägg gärna märke till att det faktiskt är Sarah Dawn Finer och Nana Hedin som körar!

Ja, ja, håll till godo!

PEACE!

//JBKD

P.S. Här kommer den "Aldrig ska jag sluta älska dig" http://www.youtube.com/watch?v=EMkE4xqqyMI D.S.

Tisdag tror jag visst...

... men jag är inte riktigt säker om jag ska vara ärlig (kollar snabbt i almanackan) jo, det var tisdag, och den 12 februari dessutom. Och nu har det gått så där ruskans länge sedan jag skrev igen. Tror det beror på att jag varit sjuk, och legat hemma i min säng och glott in i väggen. Är fortfarande inte frisk, men är på jobbet.

Här på jobbet är det rätt lugnt, vi har ett utskick som ska iväg. Dvs. vi ska lägga i 10 st olika foldrar i kuvert, 1850st kuvert! Gissa om det tar tid. Har inte ens gjort hälften än, ryggen protesterar. För hur man än gör så går man lite framåtböjd när man plockar, och efter ett par timmar gör ryggen ont. Skönt att sitta en stund nu på lunchen =)

Jaja, vad händer annars då? Inte mycket. Bokade in en lunch med MVHL till imorgon, men blev tvungen att flytta på den efter att ha pratat med SCK. Så nu har jag lunchdate två dagar i rad =) Inte äta i Basilikan alltså! Känns skönt, deras mat smakar inte alltid så mycket...

Nej, nu ska jag nog ta och titta vad AMÅ har skrivit, kollade nyss och upptäckte att jag fått ett mail av henne!

PEACE!

//JBKD

RSS 2.0