tisdageftermiddag...

Ute skiner solen och det är varm och skönt. Men var befinner jag mig? Jo, nere i källaren där det enda man ser av världen där ute är lite blått genom fönstren som befinner sig längst upp i takhöjd. Jag antar att man inte ska klaga, det hade kunnat vara värre, det hade ju kunnat vara helt fönsterlöst här... Men å andra sidan ahde man ju kunnat ha stora panoramafönster mot parken härutanför... Livet är lite orättvist ibland...

Visste du förresten att en genomsnittsliga kvinnan bantar i ungefär 10 år av sitt liv. Man börjar i 16 års ålder och håller sedan på i hela livet. Samma genomsnitts kvinna påbörjar alltså 2 bantningskurer per år, och dessa håller på i snitt 5 veckor. Sedan pallar man inte längre!

PEACE!!

/JBKD

Världen är liten...

...ja så jäkla mycket mindre än vi alla tror. Igår såg jag en bokhylla till salu på blocket.se och erftersom jag letat efter en ett tag så ringde jag och "bokade" den.  Fick adressen av han som annonserat ut den, och tyckte adressen var aningen bekant. Sak samma tänkte jag.
    På lunchen idag åkte jag för att hämta den, och det var då det slog mig. MLDT ska ju flytta, var det inte till den adressen? Snabbt som attan slängde jag iväg ett SMS, och mycket riktigt adressen stämde. Men, men det var ju ett flerfamiljshus så man kan ju aldrig vara riktigt säker. Väl där så frågade jag killen som sålde hyllan varför han sålde den, och då sa han att han och familjen skulle flytta och två killar skulle flytta dit. Så här har jag alltså svarat på en annons på nätet och lyckats ringa familjen som MLDT och hans bror köpt lägenheten av. Sanslöst! Välden är så j*vla liten alltså!

PEACE!

//JBKD

Tisdag...

Håhåjaja... redan tisdag, var tar tiden vägen egentligen. Jag hinner fanimej inte med längre! Det är nåt sjuk i görningen, jag tror att nån form av ondska håller på att mixtra med tiden för att ta över världen *blink, blink* Eller vad ska man tro egentligen? Förr hann jag med massor av saker när jag kom hem från jobbet, nu hinner jag typ bara käka, sedan somnar jag! Hm... *suck*

MEn, men sånt är väl livet antar jag. Ju äldre man blir desto snabbare går tiden! Man kan ju bara undra hur snabbt tiden går för mina morföräldrar som båda är i 90-årsåldern. Då måste ju tiden bara rusa, eller vänder det någonstans? Den som lever får väl se!

PEACE!

//JBKD


Ytterligare en dag till ända...

Jo, det är sant. Ytterligare en arbetsdag lider mot sitt slut. Ganska skönt, den här dan har varit ovanligt lång. Så det känns skönt att få åka hem en stund innan man måste dra till nästa ställe. Det är möte för simlärarea i föreningen ikväll, eller "avslutning". Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Det är inte den stora ledaravslutningenför hela klubben, ty den är om nån vecka. Men, men... det ska börja vid 17.30 så en anna drar väl hemmifrån strax innan för att vara där i tid!

Vad händer annars då? Inte mycket. Fick hem de sista av mina möbler till lägenheten igår, eller nästan det sista. Nu saknas bara officiellt bara min målade brudkista och mitt målade allmoge väggskåp. Ville inte ta dem i släpkärran där alla saker åker runt, de är lite för fina för det.

Nej, nu ska jag gå hem tror jag.

PEACE!

//JBKD

Trött...

Måndagmorgon, fy 17, jag skulle mycket hellre ligga hemma i min varma, sköna säng och sova. Men får man det då? Nej, nej, man måste masa sig upp ur sängen för att vara på jobbet kl.07.15... *suck*

Men, ja ja, det var iaf en långhelg det här, var ledig ons-sön och begav mig upp till sommarstugan tillsammans med far och mor. Det var väl iofs trevligt, om det inte hade varit för att pappa ringde oss på kvällen på 1:a maj och berättade att den förbannade septiktanken var full. Med andra ord, jag har tillbringat hela helgen utan toalett! Visst man kan gå ut i skogen, men det gör jag fanimej inte mitt i natten! Det var ju inte för inte som man var nöjd när man kom hem!

PEACE!

//JBKD

RSS 2.0