torsdag...

vad hände egentligen? Jag vet inte! Det har ju gått drygt en vecka sedan jag bloggade sist, måste verkligen skärpa mig. *tar mig själv i kragen*

Ja, vad har hänt på den veckan då? Inte så mycket egentligen. Har spenderat den mesta av min vakna tid på jobbet. Har varit på ett par lägenhetsvisningar, men inte sett nåt som jag vill ha. Fasen alltså den jag verkligen ville ha gick så förbaskat dyrt, såg igår att den gick för 1 250 000:-. Varför bor jag i här?! Hade jag bott i en annan del av landet hade jag fanimej fått en gård för det priset! Men, men man får väl helt enkelt gilla läget, särskillt när jag gillar stan!

Slutar om typ 20 minuter, ska då pallra mig ner till stan och träna lite. Känner egenltligen inte för det idag, men fuskar jag en gång blir det en dålig vana! Nej, jag måste träna!!!

Adjö!

Peace!

//JBKD


Onsdag...

... fy 17. Det här har blivit en riktig deppvecka. Sett en skitsnygg lägenhet, men vet fanimej inte om jag har råd. JAg menar vem är så dum att den går in med ett första bud som ligger 25000:- över utg¨ngspriset?! En annan hade väl gått in aningen lägre... Sitter nu och väntar på att möklaren ska höra av sig, ty när hon ringde nyss var undertecknad upptagen och hon skulle då ringa upp om 10 minuter, det var 1h 30 min sedan...

Efter jobbet blir det väl lite träning på gymmet!

Jaja... vad är väl en bal på slottet...

PEACE!

//JBKD

Måndag *suck*

Ja, då var måndagen här igen... *suck* det är ju inte för inte som man hellre skulle vilja ligga hemma i sin varma sköna säng och sova.

Vann inte tävligen på city 106.5, men gick då och köpte mig ett kort. Dyrt, mhm... Men nu har jag iaf ett kort, nu finns ingen återvändo, det är bara till att träna!

Suck... orkar inte skriva mer nu...

//JBKD 

Fredag...

Ytterligare en arbetsvecka snart slut. Fy vad snabbt den har gått, trots att jag inte haft så mycket att göra. Sitter här nu och lyssnar på radio, väntar på att de ska ha final i den tävlig som jag visst blev delfinalist i. Har chans att vinna ett årskort på Nautilus!




Hoppas och håller alla tummar allt vad jag kan att jag vinner!!!

Peace!

//JBKD

bild från www.nautilusgym.com


Eftermiddag...

Ja, då har ytterligaren en dag på jobbet snart gått. Har dock en timme kvar, en timme som just nu mest går ut på att hålla sig vaken... om du inte tror mig fråga Uffe! Nej, allvarligt talat så är det väldigt lugnt den här veckan. Folk har inte riktigt kommit igång med jobbet efter all julledighet, men för mig som nyanställd känns det ganska bra med en lugn start!

Imorgon skall jag äntligne ta tag lite i mitt liv. Hör och häpna jag ska börja träna! Det är sant. Jag har bokat tid för gratis provträning på Nautilus imorgonbitti klockan 07:00. Sedan hoppas jag på att jag vinner årskortet där från City 106.5... blev delfinalist igår :-) På fredag vet vi!

Ja, ja nu ska jag ta mig en titt i servicedesk och se om någon behöver ha någon hjälp!

Peace!

//JBKD

Jahaja...

... nu var det visst måndag igen. Man sitter åter på jobbet och väntar på att någon behöver hjälp med någonting. Ganska drygt vissa stunder, men jag antar att det är så livet som vaktmästare är...

Var i helgen på en upptakt med US, tillbringade förmiddagen i bassängen, jag som egentligen inte bör vara i vattnet så mycket. Har sedan dess nästan badat i hudcreme. Efter det blev det lite lunch, nån slags soppa ganska god. Sedan var det "möte", och när chefen skulle koppla in projektorn till datorn blev det problem. Det komiska var väl det att personen som hade kommit upp med sladdarna försökte koppla in nätverkskabeln där kabeln mellan datorn och kanonen ska in. JAg menar hur korkad får man bli. Det syns tämligen klart och tydligt att den kablen inte går in där! SOm den vaktmästare man är fick man rycka ut och fixa alltihop, medan en aningen rödkindad anställd på Fyrishov tog ett steg tillbaka! Jag är inte bra på datorer, det ska gudarna veta, men att koppla in en sladd rät och få upp bilden från skärmen på duken är inte så j*vla krångligt. Eller hur?

Peace!

//JBKD


Gott nytt år...

Ja, då var det nya året visst här. Känns lite konsigt i alla fall. Ut med 2007 och in med 2008 tjong plong! Jaja, livet går väl vidare trots det *hihi*  Får se vad detta år har att bjuda på... hoppas att det blir något roligt!

Nu är det officiellt, Sven-Erik har gått i pension och jag har tagit över hans jobb. Känns bra. HAr ägnat hela förmiddagen åt att röja på hans gamla, mitt nya, skrivbord. Snacka om att man hittade grejor! Fast det kanske blir så när man har jobbar på samma ställe sedan 1964... Blev lite chockad när jag faktiskt hittade ett skrivbord under alla papper och prylar.... Få se vad jag hittar när jag går på djupet i lådhurtsen!

!
image6

Gott nytt år, och god fortsättning på 2008!!



//JBKD

bild från www.facebook.com

RSS 2.0