Äntligen fredag...

... eller kanske snarare - redan fredag?! Vart tog den här veckan vägen egenltigen. Tyckte det var typ igår som jag kom hem från Berlin. Hm... mysko! Men, men fredag är det iaf, känns skönt. Solen skiner från en klarblå himmel ute, och det gör ju inte saken värre, jag fullkomligen älskar det här vädret. Ja, om det bara inte vore för allt pollen! Men, men man är väl lite typisk svensk på den fronten, kan aldrig ara helt nöjd utan måste alltid klaga på någotning! *hihi*

Ja, ja, efter jobbet ska jag ivägoch träffa MVHL, hoppas nu att jag hittar dit (och att cykeln håller). Ja, just det, kedjan till min cykel fick för sig att hopppa av idag, när jag hade bråttom tillbaka til jobbet efter lunchen. Är det inte typsiskt så säg! Inte nog med att den hoppade av, den kilade fast sig ordntligt mellan dreven också. Jag blev tvungen att sticka in på jobbet och hämta en tång för att dra loss kedjehelvetet... den satt tämligen hårt fast! Men efter ett par milda svordommar (tyst, man jobbar ju åt svenska kyrkan) och massa olja på fingrarna satt iaf kedjan åter på plats. Nu återstår bara att se om den klara av turen ut till Floggan också...

Men, men... nu ska jag nog ta och läsa vad som står på Expressens hemsida!

PEACE!

//JBKD

Ytterligare en seg dag...

...vaknade vid 05.30 imorse av att någon av mina grannar stod och skrek i trappuppgången, sedan smälldes porten igen och en bil rivstartade på gruset på gården. Lite respektlöst tycker jag, jag vill ju sova, och jag är överygad om att jag inte var ensam om detta. Men, men I'll survive!

Annars så, vad händer idag? Jobb först då (naturligtvis), sedan bär det av ut på landet för konfa. Det var ett tag sedan sist nu, jag var sjuk förra gången och gången dessförinnan var det påsklov (typ). Så det känns som evigheter sedan jag var där. Det stora problemet är bara hur i helskotta jag ska lyckas ta mig ut dit i tid, slutar 16.15 ska sedan cykla hem, lämna cykeln och ta bussen. Det skulle inte vara så svårt egentligen, om det bara inte vore så att jag egenligen börjar 16.30... hm... äh, de får väl vara glada med att jag kommer dit överhuvudtaget! ;-)

Ja,ja nu ska jag gå och röja lite på packborden!

PEACE!

//JBKD

En solig tisdag...

ja, det kan man väl summera dagen som. Det har varit en allmänt trevlig dag hittills, och jag hoppas innerligt att det fortsätter så ;-)

Solen skiner som sagt, och jag lunchade tillsammans med SCK på min balkong. Riktigt mysigt, trots att jag inte hade annat än två pallar till oss att sitta på... De nedrans stolarna jag fick från sommarstugan har ju gått sönder bägge två (kan ha något att göra med att de faktiskt är efter gamla ägaren till ovan nämnda ställe, och har stått ute i stort sett året om i ett antal år). Men, men en lunch ute på våren är nästan alltid mysig! Satt i linne, och mina armar skiftar nu i  en ljusröd nyans, har för en gångs skull bestämt mig för att faktiskt skaffa en solbränna. Det brukar jag inte vara så bra på annars, ty framåt september går det upp för mig att jag är lika vit som jag var i typ mars (med undantag för att jag på något mystiskt sätt fått ett vitt band efter klockan på handleden).

Hade tänkt att träna i eftermiddag, men jag vet inte om jag känner för att gå in och svettas i ett gym när det är så fint väder ute, lutar nog mer åt att jag tar en lite längre väg hem på cykeln!

PEACE!

//JBKD

Måndag...

Dett är vad som kallas en "seg måndag", kom hem från Berlin på fredagkväll, vilket iofs var trevligt, men sömnen blev det lite si och så med... Det var något fel på vattenledningarna på hotellet, så det lät som om någon stod och pålade inne i badrummet. OCh då går det inte så bra att sova! Men, men man "fick" ju en utomlandsresa! ;-)

Tur att våren verkar ha återhämtat sig här hemma, ty i Berlin regnade det nästan hela veckan! MAn såg ut som en dränkt katt typ hela dagarna! Trots detta (eller pga. detta) så höll alla knoppar på att spricka upp, såg tom. en syren som höll på att slå ut. Så nu sitter jag här och bara väntar på att det samma ska hända här hemma! OCh om vädret fortsätter att vara som det är idag så sker det nog ganska snart. I like klarblå himmel utan moln och en STOR sol!
image10
Dellen 080419


PEACE!!

//JBKD






 

Onsdag...

Mitten av veckan, men det känns som om det vore måndag. Kan ha något att göra med att jag haft migrän och varit hemma från jobbet, men man vet aldrig säkert ;-)

Våren tog ytterligare en semester *suck* jag längtar verkligen efter värmen. Att när man drar upp persiennen möts av en vit värld i april är inte precis det man drömmer om... *suck x2* Men, men det är väl bara att hoppas att detta är sista snön innan våren verkligen kommer...

Detta blev ett kort inlägg, men jag måste jobba lite också!

PEACE!

//JBKD


Färg...

Att måla om är nästan alltid kul, speciellt kul är det när man målar om i sin alldeles egna första lägenhet. Och det var vad jag gjorde igår, mor och jag höll på att måla om inne i köksskåpen. Tro mig det behövdes, för jisses vad mycket fräschare det ser ut! Men satan vad mycket färg man hade överallt! Problemet när man målar skåp är att man hela tiden kommer åt nån av de sidor som man redan målat! Jag hade färg fulla armarna och hade väldigt snabbt blivit vithårig! ;-) Tur att mor köpt en färg som gick bort bra med bara en skursvamp och vatten!!!

Men, ja ja det lär bli mer målning i eftermiddag! Idag dock med hjälp av även MVHL! (Tack!)

PEACE!

//JBKD


2 april, lycka!

Ett enda ord kan summera hur jag känner mig idag - LYCKLIG! För första gången på ett bra tag. Fick tillträde till min lägenhet, ja min lägenhet igår. Och jag behöver väl inte säga att det känns helt j*vla underbart! Cyklade som en galning från jobbet och dit, låste med darrig hand upp dörren och ställde mig sedan därinne och bara njöt! Gick ett varv, kände på allting, öppnade alla  skåp och lådor, slutade till sist på balkongen och bara stod där och njöt en lång stund! Ett eget boende, något som jag längtat efter sedan jag var 12 år...

Igårmorse sa chefen att hon ville ha ett möte med mig nu på morgonen idag. Och vad ska man svara på det? Det är la bara att acceptera. Darrig som fan gick jag dit strax före 9 imorse, och satte mig ner på hennes kontor. Men nervositeten var helt bortkastat. JAg bävade för att hon skulle säga att de tröttnat på mig, och att jag inte skulle få fortsätta efter min provanställning... (jag ser alltid det värsta tänkbara först, jag vet) men tvärtom. Hon sa att de var jättenöjda med mig, och jag får fortsätta! =) *party party* Fy 17 vad jag är glad idag!!!!

Nej nu ska jag kika lite på inredningsgrejor till lägenheten!

PEACE!

//JBKD


RSS 2.0