Skärtorsdag...

Ja, påsken är här, och fy 17 vad rätt jag fick. Alla har gått och klagat på att vi inte har haft någon riktig vinter i år, och knappt någon snö. Till alla dessa som har klagat har jag sagt, citat: "det kommer snö till påsk". OCh vem hade rätt? Jo, JAG! Haha! Där fick ni... I och för sig var det väl inte en sak som jag ville ha rätt i men, vad f*n man får väl nöja sig med det lilla ;-)

Jaja, påsk som sagt. Jobbar halvdag idag, och tar sedan bussen norröver för att tillbringa påsken uppe i stugan och med släkten. Morfar fyller ju dessutom 91 år nu i helgen, så det ska visst bli någon form av släkt middag hemma hos min morbror på påskdagen.
     Dessutom har jag lyckats få brorsan att ta med släpvagnen upp, så jag kan få hämta hem mina möbler som stått lagrade hos mormor och morfar de senaste 20 åren... Ska bli kul! Undra vad jag har däruppe egntligen? HAr ganska dålig koll om jag ska vara ärlig!

GLAD PÅSK!

image8



Jaja, man kanske ska jobba lite också, även om det är sjukligt lugnt här idag... (alla verkar ha tagit påsklov)

PEACE!

//JBKD

Tisdag, snart lunch!

Ja, här sitter man och mest bara väntar på att klockan slår för lunchdags. Bara 5 minuter kvar nu. Det är sjukt man har verkligen en mat- och sovklocka precis som skalman. Tom. när man är ledig så vet kroppen att 11.30 ska det vara lunch, magen knorrar! Hm, snacka om Pavlovs hundar och betingade reflexer. Ser man bara en klocka som visar på 11.30 så ska det vara mat! ;-)

Men, men livet går vidare här. Idag är det 3 veckor tills jag får tillträde till min lägenhet, jag längtar! Funderar på att börja packa så smått i helgen, då mor och far faktiskt inte är hemma då. De åker upp till stugan.

Ikväll är det Knattekommité möte, mitt första. AMÅ har värvat mig, vet inte om jag ska känna mig orolig, ty när jag pratade med en f.d. medlem om det bara skrattade hon till svar.

Snart är det påsk!

PEACE!

//JBKD

Fredag...

Ja, här sitter man och väntar på att åka på konfaläger. Ja, jag ska inte konfirmera mig, utan jag åker med som ledare. Alltså väntar en helf men väldigt lite sömn framför mig!

Men, men man ska väl inte klaga allt för mycket. Jag är ju faktiskt ledig från ordinarie jobbet idag, jisses vad skönt med en ordentlig sovmorgon. Det var länge sedan sist.

Sitter nu i mitt enträgna väntande och tittar lite på Sarah Dawn Finer på youtube, jisses vilken röst hon har! Man får ju gåshud för mindre alltså! Ta det här klippet till exempel, första låten som hon sjunger tillsammans med Daniel Lindström´(observera att han tar överstamman och HON understämman) Hehe...
http://www.youtube.com/watch?v=EKCwfId8yKg
Här är ett par andra klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=eiv2C_pcB-A
http://www.youtube.com/watch?v=SZD2JnSDkno&feature=related

Nej, nu ska jag gå coh ladda in Sarahs album i min MP3 till lägret!

PEACE

//JBKD

Torsdag...

Jaja, klockan är snart 9.00 och jag sitter här på jobbet. Trött är väl det ord som bäst kan summera hur jag känner mig just nu. Har sovit riktigt pissigt de senaste nätterna. Undra varför?

Men, men efter jobbet idag tänkte jag gå och ge blod. Blodcentralen har i det närmaste mailbombat mig den senaste tiden. De vill verkligen att jag ska komma. Men det är inte så himla lätt, de enda dagar de har öppet kvällstid är de kvällar som jag jobbar kvällstid. Ja, det går ju liksom inte ihop så speciellt bra! Men, idag ska det nog fixa sig tillslut!

Idag blir det lunch med MVHL (Hej...) Få se var vi hamnar idag...

PEACE!

//JBKD

Snabb

http://www.youtube.com/watch?v=JUYYs1rDWsc&feature=related

no comments...


//JBKD

Måndag, kl:11.07...

Jaja, jag vet, ajg borde jobba, men det finns för tillfället inget att göra. Har redan gjort de saker som tilldelats mig i servicedesk, plus att jag ahr möblerat ett konferensrum. Och nu då? Ja, det har blivit lite surfande, plus att jag faktiskt har beställt en ny digitalbox till min nya lägenhet. Det tog typ 2 minuter... nu är bara frågan om jag ska skaffa mig fast telefon? Hm, kan bli dyrt. Enligt tanten på Tele2 kostade det typ 900 spänn att starta ett ny abonemang! Så just nu lutar det åt att jag nöjer mig med min pissiga mobil...

Jaja, annars då? Den här veckan har jag kort vecka, är ledig på fredag för att vi ska på konfaläger i helgen som kommer (vi åker mitt på dan på fredag). Så på måndag lär jag vara smått apatisk här på jobbet, börjar dessutom 7.15... jisses. Jag lär dö! Men tur att man har trevliga kollegor som lovat att de skulle hitta på nåt snällt/lätt åt mig att göra den måndan...

Hm, undra om jag ska ta och röja lite här nere? Inte för att det riktigt behövs, men jag börjar känna mig j*vligt uttråkad. Så det är bättre att faktiskt röja lite lätt än att sitta och glo!

PEACE!

//JBKD

RSS 2.0