måndag igen...

så sitter man här på jobbet igen. VAr tar helgerna vägen egentligen? Man hinner ju precis bara gå hem på fredageftermiddag så är det dags att gå till jobbet på måndagmorgon igen. Fy 17! JAg vill ha längre helger. Erkänn det skulle inte vara så dumt!

Helgen spenderades till att städa hemma och spela sims, okej då jag erkänner, det blev en del tittandes på OS också. Fast inte så mycket. Lyckades dock träffa att se när Sverige tog sin första medalj.  Få se om det blir några fler nu bara...

Såg ett hjärtgripande inslag på TV nu i samband med OS, en kvinna är med och tävlar i luftpistolsskytte men hemma i Georgien befinner sig man och barn mitt i det nyuppblossade kriget. Lätt att förstå var hennes tankar var... Men trots det lyckades hon ta hem silvret, Kina vann gulden och Ryssland bronset. Så där stod de, idrottare från de två länder som precis blivit i krig med varandra. Trots detta omfamnar de varandra, i en kram som visar att människorna inte är i krig med varandra, utan länderas ledare!

PEACE!

//JBKD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0